OVER DIN MEDIA

0
Jaar actief
0
+
Klanten en partners
0
+
Landen

De geschiedenis

Van DIN Media

DIN staat voor “Dutch Innovations Network”. Waarin ieder woord een achter liggende gedachte heeft. Met eerdere projecten en ondernemingen hebben we keer op keer kunnen ontdekken dat je elkaar nodig hebt om een bedrijf of product te starten of naar een hoger een hoger niveau te tillen. Met een breed netwerk over de hele wereld helpen wij uw bedrijf te innoveren voor de toekomst.

2011
3Dynamisch
Het bedrijf waar het allemaal mee begonnen is. Gericht op online en offline marketing. Veel met dit bedrijf zijn kleine bedrijven in de benelux voorzien van een logo en website.
2018
DIN Holding
De behoefte aan internationaal ondernemen en innovatie kwam toch steeds meer naar boven. Met DIN Holding als gevolg.
2019
DIN Media
En dat was precies waar mijn ambities lagen. Het netwerk begon te groeien en ik beseft dat ik voor iedere vraag of opdracht wel een network bij elkaar kon krijgen. Om internationaal sterker uit te rollen werd de naam van 3Dynamisch gewijzigd in DIN Media.

Onze Visie

360 graden

Uw bedrijf en/of product is het middelpunt van de services die wij verlenen. We bekijken dit vanuit alle aspecten waarin bestaansrecht, innovatie en groei centraal staan. Onder het motto: “samen weten we meer” zullen we het juiste netwerk verzamelen om uw vraag waar te maken. We denken liever in mogelijkheden dan onmogelijkheden.

Onze Missie

Verbeteren

De wereld verandert razend snel. De  ontwikkelingen zijn nauwelijks bij te houden. Dit vraagt van bedrijven om steeds mee te veranderen, en wij snappen dat u veel liever bezig bent met dat waar uw bedrijf mee begon. Onze missie is dan ook om bedrijven te ondersteunen het starten en innoveren. 

Let's talk Business

Praat met een specialist